SizeGenetics Κριτικές: τα καλύτερα διαλυτικά πέος για φυσική διεύρυνση πέουςΟι περισσότεροι από τους άνδρες αυτή τη φορά θα κάνει τα πάντα για να αυξήσει το μέγεθος του πέους. Στην πραγματικότητα, ακόμη και πολλοί άνθρωποι θα πάνε πέρα ​​από την άνεση και την ευκολία μέθοδο κάνοντας χειρουργική επέμβαση. Αυτό δείχνει ότι το μέγεθος του πέους είναι σημαντική. Ωστόσο, υπάρχει μια καλύτερη εναλλακτική λύση ώστε να μπορούν να βρουν στην αγορά και διαφορετικό με χειρουργική επέμβαση, αυτή η εναλλακτική λύση δεν είναι επικίνδυνο. Αυτό είναι το αρσενικό προϊόν διεύρυνσης SizeGenetics .

SizeGenetics συσκευή είναι ένα είδος αραίωσης που υπόσχεται η ενισχύσουν τόσο πέος περίμετρο και το μήκος όταν χρησιμοποιείται τακτικά για 8 μήνες. Πολλά SizeGenetics χρήστες ισχυρίστηκαν ότι αυτή η συσκευή έχει σαν αποτέλεσμα 0,5 ίντσες μεγαλύτερο σε μόνο 1 περίοδο μήνα χρήσης. Όμως, δεν πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν SizeGenetics μετά την απόκτηση αυτό το αποτέλεσμα, γιατί αν συνεχίσουν να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε θα πάρετε το καταπληκτικό αποτέλεσμα πάνω από τις προσδοκίες σας.

Για χρήση από 6 μήνες, θα πάρετε 1 ίντσα μεγαλύτερη και μετά από 1 χρόνο χρήσης, πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι SizeGenetics αυξήσει το μέγεθος των 1,8 ιντσών περισσότερο. Εάν φοράτε τη συσκευή τακτικά για 1 χρόνο, εκείνων αποτέλεσμα θα είναι μόνιμη, αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε SizeGenetics για τις λίγες ημέρες.

Μην αγοράσετε οποιοδήποτε πέος διεύρυνση συσκευή πριν να διαβάσετε αυτό το SizeGenetics Κριτικές: τα καλύτερα διαλυτικά πέος διεύρυνση φυσικά πέος που θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το τι είναι SizeGenetics , Οι λόγοι για να αγοράσετε SizeGenetics , ο SizeGenetics εγχειρίδιο οδηγιών και συμβουλές για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα, και πού να αγοράσουν συσκευή μεγέθυνσης πέους SizeGenetics σε απευθείας σύνδεση.

Τι είναι η επέκταση του πέους SizeGenetics

SizeGenetics είναι ένα από τα καλύτερα εξουσιοδοτημένο πέος διεύρυνση συσκευή FDA στην αγορά. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο όπως την οικοδόμηση των μυών σε κάθε μέρος του σώματος. Όταν σηκώνετε το βάρος για τη βελτίωση δικέφαλους, το βάρος σπάει κυρίως το μυϊκό ιστό και υποκατάστατο ότι ο μυς με τα μεγαλύτερα ιστούς. Με παρόμοιο τρόπο, SizeGenetics επεκτείνει το πέος με τη χρήση προηγμένων μηχανικών έλξης και να αυξήσει το μήκος του πέους περίπου 1-3 ίντσες κατά την περίοδο των 6-12 μηνών.

Αγοράστε συσκευή μεγέθυνσης πέους σε απευθείας σύνδεση

SizeGenetics επέκταση του πέους είναι δημοφιλής για το μόνιμο αποτέλεσμα τόσο ανεπίσημα και κλινικές σε σύγκριση με αντλία πέους, επειδή είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε μια προέκταση για πολλές ώρες σε μια ημέρα που καλύτερα από μια αντλία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για λίγα λεπτά. Ωστόσο, προέκταση δεν παρουσιάζουν χρονική αποτέλεσμα από φούσκωμα. Ο έμπειρος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο αραίωσης και της αντλίας.

SizeGenetics συσκευή είναι επίσης γνωστή για τις άλλες συνθήκες όπως ΜΙΚΡΟ- σύνδρομο και σύνδρομο Bent πέος. Για τους ανθρώπους που θέλουν να διορθώσετε τα κυρτό πέος, μπορούν επίσης να δοκιμάσετε SizeGenetic.

Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το προϊόν για μεγέθυνση πέους SizeGenetics

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν για να σας βοηθήσει να διευρύνει το πέος αποτελεσματικά. Εδώ είναι οι λόγοι:

 • Αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές
 • ιατρική βεβαίωση,
 • Μπορεί να κρύβεται εύκολα κάτω χάνουν τα ρούχα
 • καμπύλη Διορθώσεις στο πέος
 • υλικά υψηλής ποιότητας

Πώς να επιμηκύνει το πέος σας με SizeGenetics

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε SizeGenetics καθημερινά για την ελάχιστη 3-5 ώρες για 6 μήνες για να πάρει το πραγματικό αποτέλεσμα. Εάν η αρχή του πέους αισθάνεται ύψη, μπορείτε να σταματήσετε από τη χρήση για 1-2 ημέρες. Αυτή η συσκευή μπορεί να είναι δυσάρεστη για την πρώτη χρήση, αλλά θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να πάρει τη συνήθη με αυτή τη συσκευή.

Θα πρέπει να θέσει τον πήχη επιμήκυνση για να ταιριάζει με το γαλήνιο μέγεθος για να κάνει το πέος ανιχνεύει τις τάσεις, αλλά όχι πολύ σφιχτά που προκαλούν δυσάρεστη. Για πρώτη φορά, μπορείτε να ρυθμίσετε τη σωστή ένταση από ένα στάδιο δοκιμών σε πρώτες ημέρες. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που φοράτε αυτή τη συσκευή, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές, τα παρακάτω είναι τα απλά βήματα για SizeGenetics χρήση:

 1. Τοποθετήστε το πέος στο βασικό δαχτυλίδι
 2. Βάλτε τις μπάρες επιμήκυνσης
 3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει το κεφάλι του πέους στον headpiece
 4. Τραβήξτε τη ζώνη με το λουρί άνεσης
 5. Κάντε μερικές προσαρμογές για να εξασφαλίσει ότι φοράτε το σωστό μέγεθος για την ωραία εφαρμογή
 6. Χρήση SizeGenetics σταδιακά, ξεκινώντας με 1 ώρα την ημέρα, μέχρι να παρηγορήσει το φοράει. Όταν αισθάνεστε ευχάριστα, αρχίζουν να το χρησιμοποιούν ως τη συνιστώμενη.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή κάτω από το φαρδύ Ως εκ τούτου, μπορείτε να αφήσετε SizeGenetics κάνει τη δουλειά, ενώ εσείς κάνετε τη δραστηριότητά σας. Μερικοί άνθρωποι φορούν ακόμη και αυτή τη συσκευή το βράδυ ενώ κοιμούνται.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να ακολουθούν αυστηρά το εγχειρίδιο οδηγιών που παρέχεται από τον κατασκευαστή, η συσκευή αυτή δεν θα προκαλέσει οποιεσδήποτε παρενέργειες. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά έχει σημειωθεί που δείχνουν την αιτία του προϊόντος βλάβη στους χρήστες.

Αγοράστε συσκευή μεγέθυνσης πέους σε απευθείας σύνδεση

Μερικές συμβουλές για την προπόνηση για να αποκτήσουν μεγαλύτερο πέος

Αν θέλετε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ενίσχυση του πέους σας, θα πρέπει να κάνετε τις συμβουλές σχετικά με την προπόνηση, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγιών

Διαβάζοντας τις οδηγίες και να τις ακολουθήσετε είναι ο καλύτερος τρόπος για την ασφάλειά σας.

Φορέστε το καθημερινά αρχή με αργό

Θα πρέπει να ξεκινήσετε φορώντας αυτή τη συσκευή για περίπου μια ώρα για μια ημέρα. Μετά από αρκετές εβδομάδες, όταν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση SizeGenetics για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μην θέλετε το μεγάλο αποτέλεσμα στον πρώτο μήνα της χρήσης

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αν δεν μπορείτε να δείτε οποιεσδήποτε σημαντικές βελτιώσεις ή δεν μπορείτε να δείτε κανένα αποτέλεσμα γρήγορα, δεν παραδοθούν. Συνεχίστε να το χρησιμοποιήσετε. Πολλοί χρήστες δεν είδε τίποτα σημαντικό μέχρι περίπου τον τρίτο μήνα της χρήσης.

Μην έσπευσαν στην αύξηση της έντασης

Αν αισθάνεστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι, που ενδεχομένως να θέλετε να προσπαθήσετε να πάτε υπερβολική για τις εντάσεις. Μην το κάνεις αυτό. Μπορεί να βλάψουν τον εαυτό σας.

Φορέστε την προέκταση για την ελάχιστη αρκετούς μήνες

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την ελάχιστη επέκτασης για 4 ή 5 μήνες. Για το μόνιμο αποτέλεσμα, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον ένα έτος.

Χρησιμοποιήστε την προέκταση σε συνδυασμό με το άλλο αρσενικό προϊόν διεύρυνσης, αν θέλετε να θεραπεύσει το άλλο πρόβλημα

Εάν έχετε την μικρή περίμετρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πέος αντλία ταυτόχρονα με SizeGenetics . Εάν αντιμετωπίσετε την στυτική δυσλειτουργία, θα πρέπει να πάρετε κάποια φυτικά χάπια για να αυξήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης σας.

Πού να αγοράσετε το πέος διεύρυνση συσκευή SizeGenetics σε απευθείας σύνδεση

SizeGenetics είναι διαθέσιμες στην αγορά για 2 δεκαετίες. Κάθε προϊόν που δεν θα διαρκέσει για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, αν δεν είναι ισχυρό. Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής είναι αρκετά σίγουροι για αυτό το προϊόν. Έτσι, προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Απλά πρέπει να δείξει πριν και μετά από τις εικόνες για να αποδείξει την αξίωσή σας και θα σας δώσει την πλήρη επιστροφή μετά από 6 μήνες, χρησιμοποιώντας SizeGenetics .

Αν σας ενδιαφέρει η αγορά SizeGenetics , Εδώ είναι το online τιμή:

προϊόν Sizegenetics Καλύτερη τιμή προσφοράς Αγορασε τωρα
SizeGenetics™ Value Edition
€175.98
Αγορασε τωρα
SizeGenetics™ Comfort Package
€307.99
Αγορασε τωρα
SizeGenetics™ Ultimate System €439.13
€351.12
Αγορασε τωρα

Σιγουρευτείτε για να αγοράσετε SizeGenetics μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα . Να είστε προσεκτικοί ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες παρόμοιες συσκευές κατασκευασμένες από πλαστικό ως το υλικό του πυρήνα. Αγοράζοντας το λανθασμένο προϊόν θα σπαταλήσουν τα χρήματα, χρόνο και σας προσφέρει απογοητεύσεις. Με την αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα θα πάρετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για να ενισχύσει το πέος σας για να κάνετε την ποιότητα της αύξησης ζωής. Υπάρχουν επίσης πολλές προσφορές, όπως έκπτωση τιμή να σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα.

Αγορά SizeGenetics από την επίσημη ιστοσελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *